DESPRE NOI

Parteneri in curatenia Romaniei!

RER GROUP a fost infiintat in 1996 de catre concernul german RWE, desfasurand activitati in domeniul salubritatii, recuperarii ecologice si reciclarii.

RER GROUP este format din firmele in care RER GROUP MANAGEMENT are participatii de 50% sau mai mult, precum si controlul operational. Mai multe informatii despre fiecare firma membra a Grupului RER puteti afla din sectiunea dedicata acestora.

RER GROUP ROMANIARER ECOLOGIC SERVICE
DESPRE NOI

Servicii

Mai jos puteti consulta toate serviciile noastre pentru a ne cunoaste mai bine. Toate cele 7 servicii inglobeaza munca noastra de zi cu zi si felul in care venim in ajutorul vostru.

Serviciile noastre sunt diversificate, acoperind o arie larga a ceea ce inseamna salubrizare, de la salubrizare menajera, la salubrizare stradala, colectarea selectiva a deseurilor, amenajarea si intretinerea spatiilor verzi, servicii de vidanjare, deszapezire si salubrizare stradala.

RER Group

RER Group Romania

Doar impreuna putem face orasul in care locuiesti, mai curat. Afla obiectivele RER GROUP!

Serviciile pe care grupul de firme RER le desfasoara fac parte din domeniul salubrizatii, dupa cum urmeaza: salubrizare stradala, salubrizare menajera, deratizare, dezinsectie, dezinfectie (DDD), marcaj stradal, deszapezire. De asemenea intreprindem si activitati de management, marketing si IT, care duc la dezvoltatea vizibilă a tuturor companiilor.

Grupul noastru de firme a cunoscut o continua dezvoltare. Investitiile permanente facute pentru dezvoltarea serviciului de salubrizare si implicit pentru cresterea calitatii acestuia  au condus la obtinerea unor rezultate care raspund prevederilor legale aflate intr-o continua schimbare. Atingerea obiectivelor a fost posibila prin investitii foarte importante.

O atentie deosebita a fost acordata componentei de CSR, ca dovada am initiat o serie de campanii pentru constientizarea si responsabilizarea populatiei cu accent pe proiecte de educatie ecologica desfasurate in institutii de invatamant scolar.

Obiectivele principale RER GROUP sunt: perfectionarea continua a serviciilor oferite, adaptarea rapida si eficienta la cerintele pietei din Romania, maximizarea profitului simultan cu eficientizarea activitatii desfasurate, cresterea calitatii serviciilor prestate de toate companiile partenere RER GROUP.